top of page
BELA - TANJA PIA METELKO.jpg

Dr. Tanja Pia Metelko

Dr. Tanja Pia Metelko je NLP trenerka, Master Coach, mediatorka in predavateljica. Je tudi prva in edina

certificirana trenerka in svetovalka pri Dr. Joeu Dispenzi – mednarodna organizacija NeuroChangeSolution, kjer uči po metodi Dr. Joeja Dispenze.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Tanja Pia

Že 18 let več kot uspešno združuje tri sfere: uči in izobražuje kadre na področju komunikacije, javnega nastopanja, vodenja in pogajanj; kot vrhunska mediatorka vodi reševanje vsakovrstnih konfliktov in sporov; s coachingom pomaga ustvarjati načine učinkovitega delovanja za podjetja in posameznike. Zlasti močna in izkušena je na področju mediacije; izvedla je preko 1000 mediacij v vseh vrstah sporov, tako sodišču pridruženih in izvensodnih. Izobražuje in uči nove mediatorje na krajših in daljših usposabljanjih, na podlagi katerih pridobijo certifikate in ustrezne nazive mediatorja.

V zadnjem času je njen fokus na izobraževanju posameznikov, podjetij in korporacij, kjer s programom SPREMENITE SVOJ UM ... USTVARITE NOVE REZULTATE

dr. Joeja Dispenze, pomaga posameznikom ter podjetjem in korporacijam, ki želijo dosegati trajne spremembe, učinkovito upravljati stres in ohranjati notranji mir in ravnovesje v sebi in svojih teamih.

Verjame, da je vsak človek vir enormnih potencialov in da ima v sebi prav vse, kar potrebuje za to, da uresniči svojo vizijo, sanje, želje in cilje ter da živi najboljšo in najbolj zanimivo verzijo sebe. Deluje v Sloveniji in tujini. Je mama trem čudovitim najstnikom in večna učenka življenja. Je tudi avtorica uspešne strokovne knjige Mediacijske tehnike in veščine 1-50. Kot pravi, je hvaležna, da zna živeti z mirom v duši ter večno energijo raziskovalke odnosov in življenja.

TANJA - 3.png

Kontakt

Vedno sem odprta za nove priložnosti.

+386 40 604 406

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page