top of page
garden_foto_Marko_Delbello_Ocepek.jpg

4 DNEVNI TEČAJ
DR. JOEJA DISPENZE
- V ŽIVO V LJUBLJANI

TERMIN: 

6. - 9. JUNIJ

SPREMENITE SVOJ UM... USTVARITE NOVE REZULTATE

Naša osebnost ustvarja našo osebno resničnost. In našo osebnost sestavljajo naše MISLI, naša ČUSTVA in naša DEJANJA.

 

Če želimo ustvariti novo osebno resničnost, bomo morali spremeniti svojo osebnost. Če želimo spremeniti svoje življenje, se moramo spremeniti mi sami.

RETREAT ZAJEMA:

3 DNI: Licenciran tečaj Dr. Joeja Dispenze: SPREMENITE SVOJ UM – USTVARITE NOVE REZULTATE (Change your mind – Create new results)

 

+ 1 DAN (gratis): TEHNIKE ZA DOSEGANJE ŽELENIH SPREMEMB – RAVNOVESJA – ODPRAVLJANJE STRESA​

Program temelji na izjemnem, svetovno priznanem učenju dr. Joeja Dispenze na podočju osebne preobrazbe, uvajanja sprememb in ustvarjanja želenih stanj, izkušenj in rezultatov.

Prva dva dneva je v celoti zasnoval dr. Joe Dispenza v sklopu svoje organizacije NeUoroChangeSolution. Izvajajo ga za to certificirani trenerji in svetovalci.

V Sloveniji program vodi in izvaja dr. Tanja Pia Metelko, učenka Dr. J. Dispenze, NLP trener, mediatorka, Master Coach.

1.jpg

KAJ BOSTE PRIDOBILI?

1. DEL: SPREMENITE SVOJ UM...
USTVARITE NOVE REZULTATE

​Z vključitvijo najnovejših znanstvenih raziskav boste osvojili na možganih temelječe tehnike in pristope, ki vam bodo pomagali učinkoviteje voditi – in ustvariti pozitivno spremembo pri sebi.

V tej interaktivni, dvodnevni delavnici, boste pridobili informacije, orodja in tehnike, potrebne, da transformirate sebe, svoje ekipe in svoje organizacije.

 

In kako to naredimo?

Dr. Joe Dispenza ima za to orodja in FORMULO, do katere je prišel na podlagi raziskovanja in meritev delovanja možganov. In to učimo na tečaju.

IMG_4317_edited.jpg

Prejeli boste:

4 dni vrhunskih vsebin, modelov, konkretnih orodij, tehnik, izkustvenih vaj 100 strani Gradiva: CHANGE YOUR MIND … CREATE NEW RESULTS Workbook – napisal Dr. Joe Dispenza (gradivo je v angleškem jeziku – bo v celoti razloženo na delavnici v slovenskem jeziku) 100 strani Delovnega zvezka:  CHANGE YOUR MIND … CREATE NEW RESULTS - 30 DAYS TO GENIUS JOURNAL, ki ga boste dnevno uporabljali 30 zaporednih dni po tečaju (gradivo je v angleškem jeziku – bo v celoti razloženo na delavnici v slovenskem jeziku) 10 audio posnetkov Dr. Joeja Dispenze – ki jih bomo gledali na tečaju (v obliki video posnetkov) - 2 meditaciji (ki ju bomo uporabljali na tečaju) - 3 srečanja v živo preko zooma: 1 pred začetkom tečaja in 2 po njem - 30 dnevno podporo trenerja v online skupini – po koncu Retreata In še nekaj presenečenj bo ... ​ ​ NEKAJ KLJUČNIH TEM:  - Kaj je sprememba? - Kako se spremeniti – formula za trajno spremembo - Kako uvesti enostavno formulo in začeti delati spremembe v vašem življenju  - Kako preseči vplive svojega telesa in preteklih izkušenj - Kako preseči vplive svoje okolice in okolja - Kako preseči vpliv časa – (obremenjenosti iz) preteklosti in (negotove) prihodnosti ter se zavestno osredotočasti na sedanji trenutek - Kako iti od življenja v preživetvenem stanju do življenja v kreaciji - Razumevanje možganov, ki vam omogočajo, da geste od mišlenja, do delovanja, do bitja – in kako doseči uspeh v sedanjem trenutku - Kako spremeniti svoje možganske valove za optimalno življenje - Kako oblikovati svoj uspešni prihodnji jaz

2. DEL: USTVARJANJE NOVEGA JAZ-a

V tem delu, 1 dan Retreata, se bomo poglobili v razumevanje in čutenje sprememb, ki jih želimo doseči – v vse tiste, za katere se bo vsak sam odločil. DOSEGANJE SPREMEMBE – POT V NOVI JAZ Ker želimo, da bo sprememba trajna, jo bomo naredili in doživeli na vseh štirih področjih naše biti, našega telesa, v fizičnem, mentalnem, čustvenem in duhovnem. IZKUSTVENE VAJE IN OSEBNO POGLABLJANJE BOMO DELALI: na več kot 200 let stari Kmetiji Ježek v Šentvidu na obrobju Ljubljane. ​ Učili se bomo soočanja s sprejemanjem tistega, kar pride v naše živlljenje in za kar mislimo, da ne moremo spremeniti: če smo nekaj/nekoga pritegnili v svoje življnje, ga potrebujemo za to, da gremo na naslednjo stopnjo v svojem življenju. ​ Vzljubili bomo (nam še) neznano in odstranili strah. Zares bomo spoznali, kako ustvarjamo – kreiramo želeno. Spoznali bomo, da stvari, dogodki, preizkušnje, izkušnje, nimajo svojega lastnega pomena. Vse ima točno in samo tisti pomen, ki ga pripišemo mi sami. ​ Ozavestili bomo moč fokusa. Praktično bomo spoznali 3 različne DIHALNE TEHNIKE, preko katerih bomo umirili naš um Na koncu bomo vse znanje prelil v PRAKTIČNO PREIZKUŠNJO Z IZZIVOM: naredili bomo čisto pravi LEDENI POTOP

KAJ LJUDJE
PO TAKEM SEMINARJU 
OBIČAJNO DOSEŽEJO? 

  • Zavedajo se, da sami ustvarjajo svoje življenje – prav vsak njegov del.

  • Znebijo se stresa in življenja v preživetveni strategiji. Stres znajo upravljati, tudi ko se še kdaj pojavi.

  • Naučijo se preseči vplive okolice, časa, svojih misli in čustev. 

  • Presežejo travmatične dogodke iz svoje preteklosti in zaživijo svobodno. 

  • Znajo zares sprejemati sebe in zato tudi druge. 

  • Na dogodke v svoji okolici ne reagirajo več ali pa le za kratek čas.

  • Živijo drugačne odnose – s sabo, s svojimi bližnjimi in drugimi.

  • Leaderji naredijo iz svojih zaposlenih prave kreativne, podporne time.

Ta program je edinstven in specifičen, ker temelji na znanosti, na meritvah sprememb v možganih in posledično ugotovitvah, ki v stroki in praksi zagotavljajo trajne rezultate.

IMG_5818.JPG

1

LJUBLJANA - Kmetija Ježek

6. - 9. junij

Štiri dnevni Retreat - 3 dni licenčni tečaj DR. JOEJA DISPENZE  

Štiri dnevni Retreat - LJUBLJANA - vse si preberite tukaj

Štiri dnevni Retreat - LJUBLJANA - SUBVENCIONIRANA KOTIZACIJA:

VAŠA INVESTICIJA:

Cena 4 dnevnega seminarja z vsemi gradivi, posnetki, vsebinami, orodji in vajami:

3 dni tečaj dr. Joeja Dispenze in 1 dodaten dan poglobljenih vaj in novih vsebin redno znaša

1690,00 eur + ddv.

 

S KODO se za plačila do 23. 5. 2024 prizna popust v vrednosti 500€ - KOTIZACIJA TEČAJA TAKO ZNAŠA 1190,00 eur + ddv.

bottom of page