top of page
TOP - 1.jpg

SPREMENITE SVOJ UM...
USTVARITE NOVE REZULTATE 

Ne glede na to, ali ste korporacija, podjetje, organizacija, šola, bolnišnica, neprofitna organizacija ali vladni sektor, se neprestano soočate s spremembami.

Takimi, ki jih je potrebno uvesti, ker jih narekuje čas, tehnološki in človeški napredek, vlada ... in takimi, ki bi jih želeli vpeljati zaradi optmizacije delovanja, izboljšanja odnosov, skrbi za stranke, pa naletite v svoji organizaciji na odpor.

Ali pa spremembe uvedete, a ne trajajo dolgo.

Bodite pred svojim časom 

pexels-fauxels-3183127.jpg

Organizacije vsako leto vložijo milijarde v usposabljanja in izobraževanja, ki redko prinesejo želene rezultate. Zakaj? Glavni razlog je nepoznavanje, kako ustvariti trajne spremembe. Sprememba zahteva spreminjanje nevrovezij v možganih. Nevroplastična narava naših možganov nam omogoča, da se naučimo novih načinov razmišljanja, delovanja, čustvovanja in bivanja v svetu.

TEŽAVE V ORGANIZACIJAH IN TIMIH

pexels-fauxels-3182806.jpg

Nobena skrivnost ni, da današnji izjemno raztresen in naporen način življenja negativno vpliva na telesno in duševno zdravje. Projektni roki, negotovost zaposlitve in slabo sodelovanje med vodji in ekipami vplivajo na uspešnost in produktivnost.

 

V obdobjih stresa je ena najboljših reakcij zaposlenih ta, da se odklopijo. Gallupove študije kažejo, da je osupljivih 71% zaposlenih po vsem svetu nezavzetih ali aktivno nezavzetih. Posledica tega je apatija, nizka morala in zmanjšana ustvarjalnost. Končni rezultat je slaba učinkovitost. Morda to zveni znano ..

REŠITVE, KI JIH PRINAŠAMO

REŠITEV – TRAJNO ODPRAVITE STRES IN USTVARITE KREATIVNE TIME

KORAK 1

Zamislite si novo prihodnost za svojo ekipo ali organizacijo. Kako bi bilo, če bi bila vaša ekipa manj pod stresom in bolj ustvarjalna?

KORAK 2

Prepoznajte ustaljene vzorce navad, ki vam preprečujejo, da bi se premaknili v to novo prihodnost na individualni ravni.

 

KORAK 3

Uporabite proces, modele in orodja iz delavnice, da ponovno povežete možgane in sprostite potencial novega, izboljšanega stanja prihodnosti.

 

KORAK 4

Spremenjeni posamezniki skupaj oblikujejo bolj povezane ekipe, ki so nato pripravljene stopiti v novo prihodnost preoblikovane organizacije.

Predstavljajte si...

ODPORNOST NA SPREMEMBE

V vsaki organizaciji so spremembe neizogibne. Ne glede na to, ali so v velikem ali majhnem obsegu; tisti, ki se upirajo spremembam, povzročajo motnje znotraj organizacije in v njenem zunanjem poslovanju. To se lahko kaže kot nezaupanje, pomanjkanje rezultatov in celo odkrita sovražnost.

 

IZZIVI VODENJA

Dobri vodje vodijo. Odlični voditelji vodijo ekipe skozi čase sprememb in krize. Da bi organizacija preživela množične spremembe ali se razvila na višje ravni v običajnih časih, igra učinkovito vodenje ključno vlogo pri uspešnem rezultatu.

_DSC6418_DxO_pp.jpg

...stanje prihodnosti, v katerem bo vaša organizacija polna posameznikov, ki so manj pod stresom in so se pripravljeni spremeniti, da lahko postanejo bolj vpleteni, ustvarjalni in produktivni.

Kako bi to spremenilo vašo organizacijo...

Najboljši način napovedovanja svoje prihodnosti je, da jo ustvarite.

 

dr. Joe Dispenza

pexels-matheus-bertelli-3797402.jpg

TEČAJ: SPREMENITE SVOJ UM ... USTVARITE NOVE REZULTATE

Učenje novih informacij je prvi korak pri omogočanju novega načina razmišljanja – nove miselnosti. Vendar ni dovolj, da se le naučimo novih informacij. Z razmišljanjem in delovanjem na različne načine se pojavljajo nove izbire, ki jih morda prej nismo prepoznali. S temi novimi odločitvami prihajajo novi načini delovanja in vedenja. To pa nas odpira novim izkušnjam. Končni produkt vsake izkušnje je čustvo

 

SPREMENITE SVOJ UM ... USTAVRITE NOVE REZULTATE  je zaščiten, avtorski program dr. Joeja Dispenze, in njegove organizacije NeuroChangeSolutions, ki temelji na nevroznanosti sprememb.

Naš program uči, kako prekiniti stare navade, ki ne služijo več, in prinesti prave, trajne spremembe – od znotraj navzven.

PREJELI BOSTE:

 • 2 dni vrhunskih vsebin, modelov, konkretnih orodij, tehnik, izkustvenih vaj

 • 100 strani Gradiva: CHANGE YOUR MIND … CREATE NEW RESULTS Workbook – napisal Dr. Joe Dispenza (gradivo je v angleškem jeziku – bo v celoti razloženo na delavnici v slovenskem jeziku)

 • 100 strani Delovnega zvezka:  CHANGE YOUR MIND … CREATE NEW RESULTS - 30 DAYS TO GENIUS JOURNAL, ki ga boste dnevno uporabljali 30 zaporednih dni po tečaju (gradivo je v angleškem jeziku – bo v celoti razloženo na delavnici v slovenskem jeziku)

 • 10 audio posnetkov Dr. Joeja Dispenze – ki jih bomo gledali na tečaju (v obliki video posnetkov)

 • 2 meditaciji (ki ju bomo uporabljali na tečaju)

 • 3 srečanja v živo preko zooma: 1 pred začetkom tečaja in 2 po njem

 • 30 dnevno članstvo v online skupini – podpora trenerja in soudeležencev

 • In še nekaj presenečenj bo ...

NEKAJ KLJUČNIH TEM: 

 • Kaj je sprememba?

 • Kako se spremeniti – formula za trajno spremembo

 • Kako uvesti enostavno formulo in začeti delati spremembe v vašem življenju 

 • Kako preseči vplive svojega telesa in preteklih izkušenj

 • Kako preseči vplive svoje okolice in okolja

 • Kako preseči vpliv časa – (obremenjenosti iz) preteklosti in (negotove) prihodnosti ter se zavestno osredotočasti na sedanji trenutek

 • Kako iti od življenja v preživetvenem stanju do življenja v kreaciji

 • Razumevanje možganov, ki vam omogočajo, da geste od mišlenja, do delovanja, do bitja – in kako doseči uspeh v sedanjem trenutku

 • Kako spremeniti svoje možganske valove za optimalno življenje

 • Kako oblikovati svoj uspešni prihodnji jaz

 • Kako učinkovito upravljati in trajno odpraviti stanje stresa

 • Kako učinkovito voditi time v organizacijah

 • Kako ustvariti kreativno in odnosom prijazno delovno okolje

ODER.jpg

LJUDJE Z MOČNIM MINDSETOM USTVARJAJO INOVATIVNE REŠITVE.

                                                                                                        ki ga je za organizacije ustvaril dr. Joe Dispenza na podlagi praktičnih izsledkov nevroznanosti v sklopu svoje organizacije NeuroChangeSolutions.

Ta program je edinstven in specifičen, ker temelji na znanosti, na meritvah sprememb v možganih in posledično ugotovitvah, ki v stroki in praksi zagotavljajo trajne rezultate.

Izvajajo ga za to certificirani trenerji in svetovalci, izbrani s strani dr. Joeja.

V Sloveniji program vodi in izvaja dr. Tanja Pia Metelko, učenka Dr. J. Dispenze, NLP trener, mediatorka, Master Coach.

 

Poleg seminarja nudimo tudi evalvacijo in analizo stanja ter spremljanje in coaching po izvedbi.

Naročite 2 dnevni seminar,

BLUE - BRAINS.jpg
bottom of page